pmp ialomita
pmp ialomita

Scandal cu țipete și acuzații. Vânătorii ialomițeni și-au suspendat din funcție directorul.

„Aceste aspecte sesizate sunt doar o mică parte din neregulile descoperite și pierderile înregistrate (…). Față de cele prezentate, pentru remedierea situației dezastruoase în care se află asociația momentan, propun Adunării Generale sesizarea organelor de cercetare penală. (…) De asemenea, propun suspendarea din funcție a directorului pentru motivul de incompatibilitate, atât timp cât este inculpat într-o cauză penală, de evaziune fiscală. Totodată, în calitate de președinte, solicit Adunării Generale organizarea de alegeri anticipate, începând de la nivelul grupelor și terminând cu cea de vicepreședinte și președinte. (…) Și ca să fac un anunț oficial, vreau să vă spun că nu mai îmi trebuie funcția de președinte, renunț la aceasta în momentul în care se vor organiza alegeri și nici nu voi mai candida în viața vieților mele”, și-a încheiat președintele pledoaria.

Și a venit și rândul directorului Dumitrescu Marius să se apere. Din păcate, în încercarea de a răspunde repede tuturor acuzațiilor, directorul nu prea s-a făcut înțeles. A fost deseori întrerupt, iar când unii s-au plictisit de explicații gen „există hotărâri în acest sens”, discuțiile au fost oprite, intervențiile directorului fiind sporadice, și doar ca răspuns la unele întrebări din sală. În rest, acestuia i s-a trasat ca sarcină „să ia loc și să tacă, pentru că, altfel, va fi dat afară din sală”.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

„ (…) Referitor la faptul că au murit 350 de fazani… De fapt, au fost 200 care au murit sufocați. Era o zi caniculară și nu am fost noi de vină. Transportul nu a fost asigurat de noi, de aceea tot prejudiciul a fost suportat de societate. (…) Referitor la cabana de vânătoare, nu sunt 80.000 de lei cheltuiți, ci 35.000 lei pentru lucrări de construcții, diferența fiind cheltuieli cu dotările, inclusiv mese, scaune etc, tot ce ne-am propus conform hotărârilor Consiliului. 35.000 lei au fost acoperiți din sponsorizări pentru investiții. Vă anunț că au fost aduse de când sunt eu director al asociației peste 800 de milioane lei sponsorizări, atât bani cât și hrană complementară”, a spus directorul.

Privitor la cabană, am aflat că a existat recent și o propunere a unui restaurant din Slobozia de a fi închiriată, însă reprezentanții restaurantului au fost refuzați de Consiliu, deși, potrivit directorului, chiria urma să fie undeva în jur de 365 de milioane lei, ceea ce ar fi adus profit Asociației, iar reprezentanții restaurantului aveau și un plan de investiții în următorii doi ani.

Iar circul a mers mai departe. Directorul susține că președintele a primit și a luat de la Asociație, fără a plăti vreun leu, plasă, stâlpi de beton de la o volieră desființată, o ușă de termopan, o canapea, 8 perne, o oală (cu mâncare în ea) și un polonic, trei sobe de teracotă, doi mistreți în anul 2013 și șase mistreți în 2014, decontări de cheltuieli ocazionate de deplasări la București sau aiurea, organizarea a cinci evenimente personale la cabană fără a achita vreun tarif, a primit echipament de vânătoare fără a-l plăti, iar exemplele ar putea continua.