comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2. Un TIR și 4 autoturisme implicate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/05/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Poliţia a fost sesizată astăzi, 14 mai, în jurul orei 08:30 cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 57 de ani, din comuna Coşereni, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Coşereni s-ar fi încadrat pe banda de lângă axul drumului pentru a efectua viraj la stânga, moment în care a fost impactat din spate de un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Tulcea.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren condus de un cetăţean moldovean de 36 de ani, care se deplasa pe direcţia Bucureşti către Urziceni.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul său de mers, unde a acroşat două autovehicule conduse de doi bărbaţi de 35 şi 61 de ani, din judeţul Galaţi, respectiv comuna Traian.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 57 de ani.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița