comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN21A

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/07/2020 | Infotrafic

Azi, 13 iulie, în jurul orei 16.00 pe DN 21 A,  s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane.

Din primele verificări a reieșit ca în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe DN21 A între localitățile Țăndărei și Bărăganul, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și s-a răsturnat în afara șoselei. Șoferul și alți doi pasageri au fost răniți și transportați la unități medicale.
Se întocmește dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă (IPJ Ialomița)

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Ģărzii de Pompieri Țăndărei, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj ale SAJ Ialomița- substația Țăndărei. Din eveniment au rezultat 4 victime adulte, bărbați, conștiente și neîncarcerate. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, doar trei dintre victime au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Orășenesc Țăndărei. Cea de a patra victimă, pasageră spate a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. Comunicat de presă: (ISU Ialomița)

Tot azi:

Accident rutier la Andrășești