comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Andrășești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/07/2020 | Infotrafic

Azi, 13 iulie, în jurul orei 17:00, pe DN 2, la ieșire din localitatea Andrășești, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o femeie de 27 de ani conducea un autoturism pe DN2, la ieșire din localitatea Andrasesti către Orboiesti ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și s-a răsturnat în exteriorul părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui copil de 5 luni și altor două fete de 11 și 14 ani, toate victimele fiind preluate și transportate la unități medicale.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanța SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița- substația Slobozia. Din eveniment au rezultat 4 victime un adult și trei copii, conștienți și neîncarcerați. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, toate cele 4 victime, de 27 de ani, 5 luni, 11 ani și 14 ani, au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Tot azi:

Accident rutier pe DN21A