comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ziua Europeană Fără Decedați în Accidente Rutiere – Proiectul EDWARD – 21 septembrie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/09/2016 | Infotrafic

Polițiștii din Ialomița acționează la nivelul județului pentru susţinerea proiectului Edward –  21 septembrie 2016 – Ziua europeană fără decedați în accidente rutiere, în cadrul Campaniei naţionale de educaţie rutieră „Alege viaţa!”.

În perspectiva necesităţii asigurării şi menţinerii, la nivelul judeţului, a unui trafic rutier sigur, bazat pe respectarea legii, acțiunile desfășurate de polițiștii rutieri vizează aspecte precum prevenirea și combaterea excesului de viteză, a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, întrucât comportamentul participanţilor la traficul rutier rămâne cel mai important obstacol în îndeplinirea obiectivelor în domeniul siguranţei rutiere.

Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum constituie una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație.

Aşadar,  poliţiştii le recomandă şoferilor să adopte o conduită preventivă în trafic şi circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile meteo şi de drum.

ALEGE VIAȚA! Respectă regimul legal de viteză! 

comunicat IPJ Ialomița

Accidente rutiere mortale Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️