comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni și Fetești: Găsiți morți de pompierii care au deblocat ușile locuințelor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/12/2019 | Lege si Ordine

Deblocare de ușă în municipiul Fetești.

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de 03 decembrie, în jurul orei 15.10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat de 48 ani. Pompierii de la Stația de Pompieri Fetești au intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea intrării în locuință și au găsit respectiva persoană fără suflare. La locul intervenției a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean Ialomița – substația Fetești, care a declarat decesul.

Deblocare de ușă în municipiul Urziceni.

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în data de 03 decembrie, în jurul orei 19.50, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat de 46 ani, cunoscut cu probleme medicale, cu care nu se mai putea comunica. Pompierii de la Detașamentul Urziceni au intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea intrării în locuință și au găsit respectiva persoană în dormitorul acestuia, fără suflare. La locul intervenției a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean Ialomița – substația Urziceni, care a declarat decesul.

Accident rutier în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B.

Evenimentul s-a produs în data de 03 decembrie, în jurul orei 19.20, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a acroșat un parapet de protecție de pe marginea drumului. Din impact a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 28 ani, căreia i-a fost acordat primul ajutor medical de către cadrele echipajului SMURD Urziceni, ulterior acesta a refuzat transportul la spital.

Minor căutat de pompieri în apele brațului Borcea al Dunării.

Încă din data de 01 decembrie, salvatorii de la Stația de Pompieri Fetești, au efectuat operațiuni de căutare a unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani. Misiunea de căutare s-a încheiat ieri, 03 decembrie, la ora 16.00, însă operațiunea s-a derulat fără succes.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA