comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Accident rutier soldat cu vătămarea corporală a patru persoane

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/09/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Accident Urziceni: Vineri, 25 septembrie, în jurul orei 12.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a patru persoane.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe raza localităţii, la pătrunderea într-o intersecţie, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de către o localnică de 52 de ani, din direcţia Slobozia către Bucureşti şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 52 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism condus regulamentar, pe aceeaşi direcţie de deplasare, de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Bucureşti.

De asemenea, în urma producerii coliziunii, acesta din urmă a acroşat un alt autovehicul, condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Slobozia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani şi a altor doi pasageri ai autoturismului condus de aceasta, o femeie de 30 de ani, din municipiul Urziceni şi un minor de trei ani.

Totodată, în urma producerii acestui eveniment, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 47 de ani, din municipiul Bucureşti.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița | foto arhivă