comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tornadă pe DN21 – Slobozia Drajna. Accident autocar. Victime multiple

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/04/2019 | Infotrafic, Vremea

Fenomen meteorologic extrem pe DN21 Slobozia Drajna. Tornadă Bărăgan 30 aprilie 2019

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 21, în zona localităţii Constantin Brâncoveanu, judeţul Călăraşi, un autocar care transporta 39 de pasageri pe sensul de mers Călăraşi – Slobozia, s-a răsturnat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv vântul puternic.

Au rezultat 2 victime în urma evenimentului, din primele verificări cu leziuni uşoare. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulaţia rutieră se desfăşoară prin dirijarea poliţiei.

ISU Ialomița a intervenit în sprijinul ISU Călărași cu două echipaje SMURD,  o descarcerare grea, un ATPVM și 3  ambulanțe SAJ.

UPDATE: După o evaluare finală a persoanelor din autobuzul de la Brâncoveanu care s-au prezentat ori au fost transportate la unități spitalicești, la spitalul din Fetești au ajuns 12 pasageri. Nici unul nu a rămas internat.
La Unitatea de primiri urgențe a spitalului din Slobozia au ajuns 9 persoane. Dintre acestea, 4 sunt internate, iar una a fost transferata la spitalul Bagdasar din București. –  ISU Ialomița

Pagube au fost și în județul Ialomița, din cauza vântului puternic.

Video Tornadă 1

Video Tornadă 2

Video Tornada 3

Video Autocar răsturnat de Tornadă

Video Tornadă 4

Pe același subiect: Intervenții ale ISU Ialomița în urma fenomenelor meteo extreme din județul Ialomița