comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Lucrările la sensurile giratorii au fost oprite… înainte să înceapă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/11/2019 | Locale Ialomita

Deși trebuiau să înceapă la finele lunii octombrie, lucrările la sensurile giratorii de la ieșirea din municipiul Slobozia au fost sistate…înainte să înceapă. CNAIR a decis, din motive de „vreme nefavorabilă”, sau mai degrabă „vremuri nefavorabile”, să amâne lucrările până la anul…

Constructorul a fost înștiințat despre acest aspect, astfel că nimeni nu mai mișcă o pietricică. Unii susțin că nu există finanțare pentru acest proiect, însă au fost date asigurări că la rectificarea bugetară se vor aloca resursele financiare necesare pentru finalizarea lucrărilor.

Într-un comunicat transmis presei, președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel, acuză PSD că „a gestionat, încă o dată, lucrări de investiții fără o alocare bugetară fundamentată”.
„Din informațiile pe care le am, OYL HOLDING AG, societatea care și-a adjudecat lucrările de amenajare a celor două sensuri giratorii de la intrarea în Slobozia, a sistat brusc lucrările de executare fără a justifica sau argumenta în vreun fel acest fapt. Interesându-mă la Ministerul Transporturilor și CNAIR , am fost informat de către conducerile acestor instituții despre faptul că, pe bugetul din 2019, au fost asigurate surse de finanțare doar până la sfârșitul lunii octombrie a.c., dar că au întreprins toate demersurile necesare pentru a asigura finanțare și pentru ultimele două luni ale anului, încercând în acest fel să se asigure finalizarea lucrărilor. În concluzie, la solicitarea PNL Ialomița, Ministerul Transporturilor și CNAIR au dat asigurări că la rectificarea bugetară se vor aloca resursele financiare necesare pentru finalizarea lucrărilor”, se precizează în comunicat.

În replică, deputatul PSD Ștefan Mușoiu, susține că „sistarea lucrărilor” va dura doar până luni, 25 noiembrie. Vom vedea…

În legatură cu: Încep lucrările la sensurile giratorii de la ieșirea din Slobozia