15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Bărbatul suspectat de furturi din autoturisme, identificat de Poliția Locală la Centrul Social https://wp.me/p49Kdo-eS9
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Bărbatul suspectat de furturi din autoturisme, identificat de Poliția Locală la Centrul Social

În dimineața zilei de 24 februarie 2020, în jurul orei 5.20, o  echipă  a Poliției Locale Slobozia aflată în acțiunea de patrulare în zona Piața Cuza Vodă – Aleea Spicului,  a surprins  o persoană care, aflată în imediata apropiere a unui autoturism, atrăgea atenția prin  intenția sa de a nu fi observată, retrăgându-se în fugă spre o zonă neiluminată, la vederea polițiștilor.

Deoarece  și sistemul de alarmă al autoturismului  era deja declanșat, cei doi polițiști locali au considerat respectiva persoană ca fiind ca suspectă și  au pornit în urmărirea acesteia care, într-un final a reușit să se piardă în intunericul dintre blocuri, nu inainte de a fi totuși obsevată, astfel încât a putut fi  identificată, fiind recunoscută ca având antecedente de natură infracțională.

Odată semnalmentele  transmise prin  radiotelefon,  toate patrulele aflate în teren la acel moment au fost mobilizate în căutarea persoanei suspecte fiind totodată verificată și zona în vederea constatării unor eventuale urme ale acțiunilor de pătrundere prin efracție în alte autovehicule din zonă.

În timp  au fost cuprinse în dispozitivul de căutare și echipele prezentate le serviciu în schimbul I așa încât au putut fi identificate în zonă alte două autoturisme care prezentau urme de forțare iar apoi,  în jurul orei  7.00, persoana suspectă a fost depistată într-una dintre locuințele din Centrul Social de pe Str. Viilor nr. 61.  Având în vedere natura infracțională a faptelor comise, a fost solicitată urgent  intervenția agenților Poliției Municipiului Slobozia care l-au  luat în primire pentru derularea cercetărilor.

În legătură cu: Slobozia: Reținut pentru tentativă de furt calificat din autoturisme

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!