15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Reținut pentru tentativă de furt calificat din autoturisme https://wp.me/p49Kdo-eS1
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Reținut pentru tentativă de furt calificat din autoturisme

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de tentativă la furt calificat, fapte săvârșite în noaptea de 23/ 24 februarie a.c.. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, 24 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 23/ 24 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns în mai multe autoturisme aflate parcate pe raza municipiului Slobozia, cu intenția de a sustrage bunuri.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

Acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!