comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Accident rutier grav pe variantă, la intersecția cu bulevardul Chimiei. Victime încarcerate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/12/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Slobozia: Accident rutier grav, azi, în jurul orei 16:30. Patru victime, din care două încarcerate.

 

Detașamentul Slobozia al ISU Ialomița a intervenit azi, în jurul orei 17.00, la un accident rutier care a avut loc în municipiul Slobozia, pe Bd. Chimiei-intersecție cu varianta ocolitoare (cu 1 ASAS, 1 descarcerare si 8 subofițeri). În accident au fost implicate două autovehicule și au rezultat patru victime, două fiind încarcerate. Trei femei și un bărbat au primit asistență medicală de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați cu toții la spital cu autosanitarele SAJ. Una dintre victime, femeie, a fost transportată la UPU inconștientă.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

UPDATE info IPJ Ialomița: 

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din județul Călărași, conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, la momentul pătrunderii în intersecția cu Drumul Național 2A, nu a acordat prioritate de trecere și a fost acroșat de un alt autoturism, condus regulamentar din direcția Constanța către București, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Buești.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 50 de ani, precum și a altor trei femei cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, pasagere ale autoturismului condus de acesta, toți fiind transportați la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.