comenzi la domiciliu cliseru.ro

S-au reluat procedurile pentru desemnarea constructorului podului peste râul Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/03/2019 | Locale Ialomita

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a anunțat miercuri, 27 martie, că a fost reluată procedura de desemnare a constructorului pentru reabilitarea podului rutier peste râul Ialomița, în zona Bora, care reprezintă o mare problemă.

pod ialomita slobozia bora

„Se reia procedura, pentru că acolo s-a stabilit un câștigător care a venit, s-a uitat la pod, după care a plecat. Pentru că expertiza tehnică era expirată a trebuit să se reia expertiza, să se refacă documentația și să se scoată din nou acest pod, pentru că este o mare, mare problemă. Se încearcă variante ocolitoare la acest moment pentru devierea circulației, pentru că vor fi momente în execuție în care pe pod nu se va putea circula în niciun sens, din cauza faptului că podul va trebui înălțat și va trebui să se lucreze la grinzi. Am cerut ca această perioadă să fie cât mai scurtă, pentru că se iau în calcul ca variante ocolitoare drumul 213 A Bucu – Mărculești – Slobozia – intersecție Bora și Andrășești – Albești – Buești – Ciulnița. Se analizează…”, a precizat președintele C.J.

De asemenea, prefectul județului, Gigi Petre, în urma discuțiilor cu reprezentanții CNAIR (DRDP Constanța), a aflat că s-a început proiectarea pentru sensul giratoriu de la ieșire din Slobozia spre Țăndărei.

foto arhivă

Vezi și Pasajul de la Drajna ar putea fi realizat în 2020 – 2021