comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pasajul de la Drajna ar putea fi realizat în 2020 – 2021

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/03/2019 | Locale Ialomita

Realizarea unui pasaj la Drajna și refacerea DN 2C Slobozia- Amara – Grivița sunt două dintre proiectele pe care mizează social-democrații ialomițeni. Recent, deputatul Ștefan Mușoiu s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, iar unul dintre subiectele discutate a fost cel legat de posibilitatea fluidizării traficului rutier la trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna. Dacă va fi respectat graficul impus de Ministerul Transporturilor, licitația pentru proiectare și execuție va fi desfășurată până la sfârșitul acestui an.

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, 21 martie, președintele PSD Ialomița, Marian Pavel, a menționat că pentru fiecare proiect a fost desemnat un responsabil la nivelul partidului care va urmări modul în care se derulează lucrările și va urgenta realizarea acestora.

Conform graficului stabilit cu ministrul transporturilor pentru derularea acestei investiții, în primul semestru al anului 2020 ar trebui să avem un constructor pentru pasajul de la Drajna, iar lucrările se estimează a fi finalizate în maxim 18 luni.

Reabilitarea Drumului Național DN2C, pe tronsonul Slobozia-Grivița, este o altă prioritate județeană pentru parlamentarii PSD și conducerea CJI Ialomița. Lucrările au început de o săptămână și vor cuprinde activități de întreținere și reparații pe tronsonul cuprins între km 48- 61 Grivița-Tovărășia, și de lărgire a părții carosabile și reparații asfaltice pe tronsonul cuprins între km 61-70 Grivița-Amara.

Vezi și S-au reluat procedurile pentru desemnarea constructorului podului peste râul Ialomița