comenzi la domiciliu cliseru.ro

Recepție oferită de Consiliul Județean Ialomița de Ziua Națională

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/12/2014 | Locale Ialomita

Este al șaselea an în care președintele Consiliului Județean Ialomița organizează, cu prilejul sărbătorii de 1 decembrie, o recepție oficială, la care participă primari, șefi ai unor instituții, militarizate sau deconcentrate, consilieri județeni sau locali, oameni de afaceri, reprezentanți ai Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, artiști.

Anul acesta a fost una chiar specială, atât din punct de vedere al locului de desfășurare, respectiv sala de spectacole a Consiliului Județean, parțial finalizată, dar și din punct de vedere al momentelor artistice oferite de ialomițeni.

Au evoluat pe scenă micuța Eleonora Filipoiu, care a interpretat, împreună cu tenorul Narcis Brebeanu și Anca Duca, imnul României, Marius Marin, Nicoleta Rădinciuc, Raluca Jugănaru, Corala „Sf. Mare Mucenic Mina” al Protopopiatului Slobozia, Ansamblul folcloric „Doina Bărăganului”.

Invitații au avut parte de multe momente speciale, unul dintre acestea fiind chiar în finalul spectacolului, când membrii Coralei Sf. Mina au schimbat straiele preoțești cu costume tradiționale și au interpretat mai multe cântece populare, acompaniați de orchestra Doina Bărăganului, dirijor Cristian Obrejan.

VIDEO – Recepție oferită de Consiliul Județean Ialomița de Ziua Națională: