comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie de amploare în municipiul Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/10/2021 | Lege si Ordine

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în cursul zilei de ieri, 2 octombrie, pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid19 și diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere. Au fost aplicate aproape 60 de contravenții și verificate peste 130 de autovehicule.

La data de 2 octombrie a.c., 30 de polițiști din structurile de ordine publică și poliţie rutieră, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică, pe raza municipiului Slobozia, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

În cadrul raziei polițiștii au acționat în filtre rutiere, precum și  în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piețe, târguri, centre comerciale și terase.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate 131 de autovehicule, în special transportul în comun de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4000 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere.

De asemenea, polițiștii au efectuat verificari și la 43 de societăți comerciale, precum și la locațiile unde s-au desfășurat evenimente, în vederea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă. IPJ Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️