comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziţii la persoane bănuite de furturi de produse petroliere. Video

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/10/2014 | Lege si Ordine

UPDATE: 18.500 de litri de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro au fost ridicaţi în urma celor 112 percheziţii efectuate de Poliţia Română la persoane bănuite de furturi de produse petroliere. 56 de persoane au fost reţinute.

În urma celor 112 percheziţii efectuate, la data de 7 octombrie a.c., poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 18,5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro.

De asemenea, la sediile I.P.J. Ialomiţa şi Poliţiei Municipiului Urziceni au fost conduse pentru audieri 108 persoane. În urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de 56 dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Reamintim că, la data de 7 octombrie a.c., Poliţia Română a efectuat 112 percheziţii pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furt de produse petroliere din rezervoare şi din depozite de colectare a ţiţeiului.

 

Acţiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi s-a desfăşurat cu participarea a peste 650 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila şi D.G.P.M.B.. La activităţi au participat ofiţeri specialişti ai D.I.F., D.A.E.S.P. şi luptători S.I.A.S. – I.G.P.R..

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al DIPI.


 

Poliţia Română efectuează 112 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere, precum şi depozite de colectare de ţiţei. Peste 100 de persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 7 octombrie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R., peste 650 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila şi D.G.P.M.B., precum şi ofiţeri specialişti ai D.I.F., D.A.E.S.P. şi luptători S.I.A.S.-I.G.P.R., efectuează 112 percheziţii pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 108 mandate de aducere.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele mai multor persoane, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere din rezervoare de pe raza judeţului Ialomiţa, precum şi la depozite de colectare de ţiţei.

În cadrul activităţilor, desfăşurate în două dosare penale instrumentate de poliţiştii ialomiţeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni şi Slobozia, se urmăreşte depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni şi a bunurilor folosite la comiterea faptelor.

Prejudiciul estimat, până în prezent, se ridică la peste 1.800.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️