comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pe 15 septembrie, Let`s Do It, Romania!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/09/2018 | Evenimente

Pe 15 septembrie va avea loc Ziua de Curățenie Națională și Globală Let`s Do It, Romania! La nivel internațional, 150 de țări se unesc în cea mai mare mișcare civică – World Cleanup Day.

Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament față de resurse și față de deșeurile generate. În România, Let`s Do It, Romania! își propune să mobilizeze 1 milion de voluntari. Înscrierea pentru Ziua de Curățenie Națională se face pe www.letsdoitromania.ro.
Municipiul Slobozia sprijină organizarea celei mai ambițioase mișcări civice din istoria omenirii!

Pe 15 septembrie, avem zi de curățenie națională! Ca noi, și alții! 150 de țări ale lumii vor participa la acțiunea de strângere a deșeurilor în cadrul acțiunii “Let`s Do It”. Din România, 1 milion de oameni sunt așteptați să se implice în realizarea cu succes a proiectului de ecologizare, ediția 2018.

În județul Ialomița, acțiunea va fi desfășurată în municipiile Slobozia, Fetești și Urziceni. Până acum, au spus prezent peste trei mii de voluntari. Vino și tu alături de ei!
Let´s Do It, Romania! este susținut de Kaufland România. Partenerii instituționali în România sunt Ministerul Mediului, Ministerul Apelor și Pădurilor și Ministerul Educației Naționale.
Parteneri nonguvernamentali: Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Asociația Internațională a Studenților la Științe Economice și Comerciale (AIESEC), Asociația Studenților Europeni (AEGEE), Junior Chamber International (JCI), Grupul PONT, Consiliul Național al Elevilor (CNE), Consiliul Tineretului din România(CTR), Organizația Națională Cercetașii României, Uniunea Organizațiilor Studentilor Maghiari din Romania (UOSMR), Federația VOLUM, Consiliul Tinerilor Instituționalizați (CTI), Asociația Young Initiative, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), World Wide Fund (WWF), Erasmus Student Network (ESN), Federatia YMCA Romania, Group of the European Youth for Change (GEYC), Uniunea Civică a Tinerilor Romi din România, Coaliția pentru Educație.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 170 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.

UPDATE: Acțiunea a fost anulată în județul Ialomița. Detalii: Ialomița: Acțiunea Let`s Do It, Romania! – Ziua de Curățenie Națională a fost anulată (Pesta Porcină)