comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Acțiunea Let`s Do It, Romania! – Ziua de Curățenie Națională a fost anulată (Pesta Porcină)

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/09/2018 | Locale Ialomita

Ca urmare a confirmării focarelor de pestă porcină din partea Prefecturilor respective în trei județe din Romania, echipa Let`s Do It, Romania! a luat următoarele măsuri de protecție pentru Ziua de Curațenie Natională de pe 15 septembrie:

–       În județul Ialomița acțiunea Let`s Do It, Romania! de pe 15 septembrie a fost anulată

–       In judetul Calarasi Ziua de Curatenie Nationala Let`s Do It, Romania! din Calarasi nu se va desfasura in Borcea, Perisoru, Constantin Brancoveanu, Calarasii Vechi, Stefan cel Mare, Unirea. Actiunea se va desfasura numai in anumite localitati din judet comunicate aici.

–       In Bucuresti si Ilfov Ziua de Curatenie Nationala Let`s Do It, Romania! nu va avea loc in urmatoarele localitati: Tunari (Tunari, Dimieni), Stefanestii de Jos (Stefanestii de Jos, Stefanestii de Sus), Voluntari, Otopeni (Otopeni, Odaile), Dascalu (Dascalu, Creata, Runcu, Gagu), Afumati, Ganeasa (Ganeasa, Moara Domneasca, Cozieni, Sindrilita), Pantelimon, Dobroesti (Dobroesti, Fundeni), Glina (Catelu), Corbeanca (Petresti, Corbeanca), Balotesti (Balotesti, Saftica, Dumbraveni), Mogosoaia, Moara Vlasiei (Caciulati), Petrachioaia (Vanatori, Petrachioaia, Surlari).

–       Punctele de inregistrare pentru Bucuresti sunt comunicate aici, iar curatenie se va face numai in sud si in vest.