comenzi la domiciliu cliseru.ro

O ambulanță, două TIR-uri și un autoturism aparținând ISU, implicate într-un grav accident la Misleanu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/04/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un accident rutier, în care au fost implicate patru autovehicule, o ambulanță, două TIR-uri și un autoturism aparținând ISU, a avut loc azi, în jurul orei 7.30, pe DN2A, pe raza localității Misleanu.

În timp ce conducătorul unui autotren, care se deplasa pe DN2A din direcția Slobozia spre București, în zona localității Misleanu a efectuat manevra de frânare bruscă, se pare cu intenția de a parca, iar conducătorul unei ambulanțe din Tulcea, care circula în spatele autotrenului, a frânat, la rându-i, brusc, pentru a evita coliziunea. În acel moment, ambulanța a fost lovită din spate de un alt autotren, fiind proiectată pe contrasens, unde s-a impactat cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, atât din ambulanță cât și din autoturismul aparținând ISU Ialomița, printre care și șeful ISU Ialomița, Adrian Popa, fiind transportate la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ialomița, „poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un tânăr de 34 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un ansamblu auto din direcţia Slobozia către Urziceni, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare, a intrat în coliziune cu o autospecială ce aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, condusă de un bărbat de 43 de ani, pe aceeaşi direcţie de mers.

În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe contrasens, intrând în impact cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Slobozia, care circula regulamentar, din sens opus.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, a unui bărbat de 47 de ani, pasager al acestuia, dar şi a altor trei persoane, respectiv conducătorul autospecialei şi pasagerii acesteia, un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 63 de ani, ambii din municipiul Tulcea. Victimele au fost transportate la unităţi medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”.