comenzi la domiciliu cliseru.ro

Minor de 12 ani la volan. A furat mașina părinților, s-a plimbat, a lovit un gard și un garaj, apoi a parcat-o acasă…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/11/2020 | Infotrafic

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa, în timpul nopții, un autoturism ar fi provocat distrugeri la gardul împrejmuitor al curții, la ușile metalice ale garajului precum și avarii la un autovehicul ce se afla parcat în garaj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a fost identificat autoturismul în cauză, ce prezenta avarii la partea din față, acesta fiind parcat în curtea unei vecine a apelantului.

Din primele cercetări mașina ar fi fost sustrasă în timpul nopții, din curtea locuinței de fiul său, în vârstă de 12 ani, acesta conducându-l pe străzile localității Ograda, unde ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un gard și un garaj, după care s-a deplasat cu acesta la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”.

Minor de 12 ani la volan. A furat mașina părinților, s-a plimbat, a a lovit un gard și un garaj, apoi a parcat-o acasă..

IPJ Ialomița