comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mesaje de condoleanțe din partea Patriarhiei Române și Episcopiei Sloboziei și Călărașilor pentru familiile celor decedați în tragicul accident

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/10/2019 | Evenimente

Rugăciune pentru cei decedaţi şi răniţi, compasiune pentru familiile îndurerate

Am aflat cu multă întristare de tragicul accident rutier petrecut în dimineața acestei zile de 5 octombrie 2019 în judeţul Ialomiţa, între localitățile Slobozia şi Urziceni, accident soldat cu 10 morți și 7 răniți.

În aceste momente extrem de grele pentru familiile celor decedați, adresăm acestora sincere condoleanțe și le încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

De asemenea, suntem sufletește alături de cei răniţi, aflaţi în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru vindecarea lor.

Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletele celor care şi-au pierdut viaţa în acest cumplit accident, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare și întărire sufletească.

Biroul de Presă al Patriarhiei Române

 Comunicat din partea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor:

 Aflând de tragicul accident în care au murit credincioși din localitatea Munteni Buzău,  preoții comunității au săvârșit primele slujbe de pomenire ale celor decedați în accident și s-au tras clopotele funebru la toate bisericile din localitate.

În după amiaza aceasta, la ora 18:00, preacucernicii preoți, împreună cu domnul primar, se întâlnesc cu familiile îndurerate pentru sprijinirea lor, atât moral cât și material, urmând să se săvârșească și altă slujbă de pomenire.

Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

 În legătură cu:

Zece persoane au decedat în urma accidentului rutier produs în această dimineață, pe DN2A, între Balaciu și Sf. Gheorghe