comenzi la domiciliu cliseru.ro

ISU Ialomița – Intervenții din acest weekend: Recuperare cadavru din Borcea, uși blocate în Slobozia, incendii, accidente…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/06/2019 | Lege si Ordine

Intervenții ale ISU Ialomița din acest weekend

Deblocare de ușă în municipiul Slobozia.

În ziua de 22.06.2019, în jurul orei 12.00, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât o femeie de 85 de ani nu era de găsit de o bună perioadă de timp. Pompierii de la Detașamentul Slobozia au intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea intrării în apartament și au găsit-o pe bătrână căzută în dormitor, prezentând funcții vitale. Au fost acordate victimei primele îngrijiri medicale, fiind predată ulterior echipajul SAJ venit în sprijin la locul intervenției, care a transportat-o la spitalul din Slobozia.

Accident rutier soldat cu o victimă la Borănești.

Un pieton a fost acroșat de un autoturism în data de 22 iunie, a.c., în jurul orei 14.30. Victimei, un bărbat cu vârsta de 25 ani, i-a fost acordat primul ajutor medical de către cadrele echipajului S.M.U.R.D Urziceni, fiind transportat în stare stabilă la spitalul din Urziceni.

Incendiu la o gospodărie din Valea Măcrișului.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență ”112”, în data de 22 iunie a.c., în jurul orei 22.30. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu  2 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, care se manifesta la o anexă-magazie. A ars magazia pe o suprafață de aproximativ 70 mp, în care erau depozitate lemne de foc și mase plastice, acestea fiind de asemenea distruse. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul unei țigări aprinse scăpate din neatenție, care a căzut pe anumite materiale plastice din magazie.

Deblocare de ușă în municipiul Slobozia.

În ziua de 22.06.2019, în jurul orei 22.30, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât doi minori cu vârste de 1 și 5 ani, împreună cu mama lor în vârstă de aproximativ 33 ani au rămas blocați în dormitor. Pompierii de la Detașamentul Slobozia au intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea ușii, persoanele fiind eliberate nevătămate.

Recuperare cadavru din brațul Borcea al Dunării în zona localității Vlădeni. În data de 23 iunie, a.c., în jurul orei 13.00, un echipaj de căutare – salvare din cadrul Stației de Pompieri Fetești a intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuperarea unui cadavru în stare de descompunere care plutea pe apă. Acesta a fost scos la mal și predat organelor abilitate.