comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Sărățeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/05/2020 | Lege si Ordine

În data de 13 mai, a.c., în jurul orei 13:30, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Sărățeni.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și doi voluntari din cadrul SVSU Sărățeni.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească.

Din cauza distanței foarte mici existente între anexa cuprinsă de flăcări și celelalte imobile din apropiere, incendiul s-a propagat și la casa de locuit. Din interiorul anexei, proprietarul a evacuat o butelie de gaze, care prezenta pericol de explozie. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, însă mai multe bunuri au fost distruse (au ars anexa gospodărească în totalitate pe o suprafață de aproximativ 25 mp, aproximativ 2 mp din acoperișul casei, bunuri materiale aflate în interiorul anexei, articole vestimentare și actele de identitate ale proprietarului).

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o butelie manevrată necorespunzător, care prezenta emanații de gaz inflamabil.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA