comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trei persoane decedate în urma unui accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/12/2014 | Infotrafic

UPDATE: IPJ Ialomița  – Patru persoane decedate şi trei vătămate corporal într-un accident rutier petrecut ieri, 21 decembrie, pe Drumul Naţional 2.

Poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, ieri, 21 decembrie a.c., în jurul orei 21:00, cu privire la faptul că pe DN 2, în afara localităţii Urziceni s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Buzău către Bucureşti, în afara localităţii Urziceni, posibil pe fondul imprudenţei în conducere, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact cu un autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din judeţul Buzău.

Urmare a producerii accidentului rutier a rezultat decesul a patru persoane, conducătorul auto de 43 de ani şi a trei pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta de 6, 8 şi 41 de ani, toţi din Bucureşti. Alţi doi pasageri ai bărbatului de 43 de ani, o femeie şi un bărbat de 26 şi 29 de ani, din Bucureşti şi conducătorul auto în vârstă de 44 de ani au fost vătămaţi corporal şi transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița


Update: potrivit Centrulului Infotrafic, în urma accidentului au decedat 5 persoane


Două autoturisme în care se aflau opt persoane au fost implicate într-un accident rutier în această seară, în jurul orei 20.50, pe E85, între Urziceni şi Buzău.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Secţia Urziceni.

În momentul sosirii acestora, un copil şi doi adulţi erau decedaţi. Alte patru persoane, un copil şi trei adulţi, au fost preluate în cel mai scurt timp de echipajul SMURD şi de autospecialele serviciului de ambulanţă judeţean şi transportate la spital. O altă persoană, un tânăr de 20 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

Comunicat de presă: ISU Ialomița