comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Informații oficiale de la poliție despre accidentele de ieri.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/03/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Accidente Ialomița: Un mort și 13 persoane rănite

Ieri, 18 martie a.c., pe şoselele ialomiţene s-au produs șase evenimente rutiere soldate cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 13.

Principala cauză generatoare de accidente rutiere în perioada menționată a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, urmare a precipitațiilor sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 13.00, pe Drumul Județean 201, în afara municipiului Slobozia şi s-a soldat cu vătămarea corporală a patru persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii ajunşi la locul accidentului au stabilit că în timp ce un tânăr de 24 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Ciulnița, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar, din direcția opusă, de către un bărbat de 50 de ani, din București.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei persoane cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, pasagere ale primului autoturism, dar și a unui alt minor de 7 ani, pasager al celui de-al doilea autoturism. FOTO aici – Accident rutier pe DJ201 (Slobozia – Ciulnița). Victime încarcerate

Tot ieri, 18 martie a.c., în jurul orei 14.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Național 2 C, în localitatea Amara, s-a produs un accident rutier soldat vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un bărbat de 29 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Buzău, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autoturism condus regulamentar, din direcția opusă, de un bărbat de 59 de ani, din județul Buzău.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 59 de ani, din județul Buzău, pasageră a celui de-al doilea autoturism. FOTO aici –  Accident rutier la Amara

În jurul orei 14.30, pe Drumul Național 2, în apropiere de localitatea Ciocârlia, s-a produs un alt accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

În timp ce un bărbat de 73 de ani, din Amara, conducea un autoturism din direcția Buzău către Urziceni, a pătruns pe contrasens și a intrat în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar, din direcția opusă, de un bărbat de 59 de ani.

Din accident a rezultat decesul primului conducător auto, bărbatul de 73 de ani, vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, dar și vătămarea corporală a unui alt bărbat de 32 de ani, din orașul Amara, pasager al primului autoturism.

FOTO aici: Grav accident pe DN2, în apropiere de Urziceni

Un alt accident rutier soldat cu vătamarea corporală a două persoane s-a produs în jurul orei 17.00, pe Drumul Național 2 (Movilița).

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii ajunşi la locul accidentului au stabilit că în timp ce un bărbat ed 43 de ani, din județul Ilfov, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către București, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă regulamentar, din direcția opusă, de către un bărbat de 55 de ani, din București.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din județul Vrancea.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două femei de 41, respectiv 69 de ani, pasagere în primul autoturism.

Tot ieri, 18 martie a.c., în jurul orei 15.30, pe Drumul Național 2 A, s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a patru persoane (Andrășești).

În timp ce un bărbat de 59 de ani, din Slobozia, conducea un autoturism din direcția Urziceni către Slobozia, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar, din direcția opusă, de către un bărbat de 33 de ani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a primului conducător auto, a unei femei de 28 de ani, pasageră a autoturismului condus de acesta, precum și altor două persoane de 54, respectiv 49 de ani, pasagere a celui de-al doilea autoturism.

Un alt eveniment rutier s-a produs în jurul orei 01.00 și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un tânăr de 28 de ani, din județul Constanța, conducea un autoturism pe raza municipiului Fetești, a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, din accident rezultând vătămarea corporală a unui tânăr de 23 ani, pasager al autoturismului în cauză.

***

Victimele au fost transportate la cele mai apropiate unități medicale, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, respectiv pentru efectuarea necropsiei, în cazul persoanei decedate.

Conducătorii auto implicați a fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă, în cazul accidentului în urma căruia o persoană a decedat.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA