15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Două accidente rutiere s-au produs în cursul zilei de ieri. Persoane rănite grav. https://wp.me/p49Kdo-aIl
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Două accidente rutiere s-au produs în cursul zilei de ieri. Persoane rănite grav.

Primul eveniment s-a produs în jurul orei 09.00, pe DN2 A, între localitățile Slobozia și Bucu, cu implicarea a două autoturisme în care se aflau 3 pasageri de sex masculin.

Unul dintre aceștia, în vârstă de 37 de ani, a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajului pentru descarcerare de la Garda Slobozia pentru a putea fi extras. Acesta a fost transportat cu o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță la Spitalul Slobozia, fiind transferat mai apoi la Spitalul Floreasca din Capitală. Prim ajutor medical au primit și ceilalți doi călători, la fața locului, aceștia refuzând transportul la unitatea spitalicească.

În acest caz, până la sosirea forțelor de intervenție, în ajutorul oamenilor au sărit un grup de 4 salvatori ai Gărzii Slobozia, care își terminaseră tura de serviciu și se deplasau spre domiciliu, în orașul Țăndărei.

Accident Andrășești

Un alt accident rutier s-a produs aseară, în jurul orei 20.30, pe raza comunei Andrășești, între un autoturism și un autotren, cu rănirea șoferului și a ocupantului din autoturism.

Șoferul, în vârstă de 23 de ani, a fost scos rapid din mașină și transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, însă pentru sora acestuia, o tânără de 17 ani care se afla pe locul din dreapta-față al mașinii, subofițerii de la Garda Slobozia au executat mai bine de 40 de minute manevre de descarcerare. Ea a fost de asemenea transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!