comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Două accidente rutiere s-au produs în cursul zilei de ieri. Persoane rănite grav.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/10/2017 | Infotrafic

Primul eveniment s-a produs în jurul orei 09.00, pe DN2 A, între localitățile Slobozia și Bucu, cu implicarea a două autoturisme în care se aflau 3 pasageri de sex masculin.

Unul dintre aceștia, în vârstă de 37 de ani, a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajului pentru descarcerare de la Garda Slobozia pentru a putea fi extras. Acesta a fost transportat cu o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță la Spitalul Slobozia, fiind transferat mai apoi la Spitalul Floreasca din Capitală. Prim ajutor medical au primit și ceilalți doi călători, la fața locului, aceștia refuzând transportul la unitatea spitalicească.

În acest caz, până la sosirea forțelor de intervenție, în ajutorul oamenilor au sărit un grup de 4 salvatori ai Gărzii Slobozia, care își terminaseră tura de serviciu și se deplasau spre domiciliu, în orașul Țăndărei.

Accident Andrășești

Un alt accident rutier s-a produs aseară, în jurul orei 20.30, pe raza comunei Andrășești, între un autoturism și un autotren, cu rănirea șoferului și a ocupantului din autoturism.

Șoferul, în vârstă de 23 de ani, a fost scos rapid din mașină și transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, însă pentru sora acestuia, o tânără de 17 ani care se afla pe locul din dreapta-față al mașinii, subofițerii de la Garda Slobozia au executat mai bine de 40 de minute manevre de descarcerare. Ea a fost de asemenea transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA