comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: CJSU a decis suspendarea cursurilor față în față în anumite unități de învățământ

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/10/2020 | Locale Ialomita

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a decis suspendarea, începând de astăzi, 8 octombrie, a cursurilor față în față, pe o perioadă de 14 zile, în două licee și două școli din județ.

Decizia de a suspenda cursurile în anumite clase sau în toată unitatea de învățământ a fost luată în urma propunerii transmise de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița.

Este vorba despre Liceul de Artă „Ionel Perlea” Slobozia, Liceul Tehnologic„Sf. Ecaterina” Urziceni, clasa a IX-a E, Școala Gimnazială Perieți și Școala Gimnazială Coșereni – clasa pregătitoare.

Reamintim că, începând cu data de 5 octombrie, pe o perioadă de 14 zile, au fost suspendate cursurile și la Clasa a VI-a B a Școlii Gimnaziale „Sf. Andrei” Slobozia, Liceul Teoretic „Carol I” Fetești și Școala Gimnazială „Radu Vodă” Fetești.

Totodată, începând cu 7 octombrie, CJSU a aprobat reluarea cursurilor la Școala Gimnazială nr. 3 Slobozia, clasa a IV-a, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Fetești, clasa a IV-a și clasa a II-a, Școala Gimnazială „Ion Heliade Rădulescu” Urziceni, clasa a III-a A și clasa a V-a B de la Școala Gimnazială „Alexandru Odobescu Urziceni.