comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Cercetați pentru furt calificat. Au furat un ATV, apoi și carburant…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/05/2019 | Lege si Ordine

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, din comunele Borănești și Jilavele, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, au fost identificați de către polițiști.

În fapt, în noaptea de 29/ 30 aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat din comuna Jilavele, de unde ar fi sustras un ATV.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările reuşind identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, trei tineri cu vârste curpinse între 17 și 19 ani, din comunele Borănești și Jilavele.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat părții vătămate.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că după ce ar fi sustras vehiculul în cauză, în aceeași noapte, persoanele bănuite ar fi sustras și carburant din autoturismele altor două persoane, aflate parcate pe raza localității.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

Bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, identificat de polițiști

 Ieri, 09 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au identificat un  tânăr de 17 de ani, din comuna Axintele, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 05 – 09 mai a.c., acesta ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat de 51 de ani, din municipiul București, situată pe raza comunei Axintele, de unde a sustras un motofierăstrău, unelte electrice, precum și materiale feroase.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările reuşind identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 17 de ani, din aceeași localitate.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA