comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Arestat preventiv pentru omor și viol

În noaptea de 06/07 august 2017, inculpatul D.C., prin escaladare, a intrat în curtea victimei D.C. şi apoi, în locuinţa acesteia din comuna Sărăţeni, judeţ Ialomiţa, i-a aplicat multiple lovituri în zona feţei, a întreţinut cu aceasta raport sexual prin constrângere, iar urmare leziunilor suferite victima D.C. a decedat.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul D.C., pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi viol.

în cauză procurorii au efectuat cercetarea penală cu sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, obţinându-se probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

în noaptea de 06/07 august 2017, inculpatul D.C., prin escaladare, a intrat în curtea victimei D.C. şi apoi, în locuinţa acesteia din comuna Sărăţeni, judeţ Ialomiţa, i-a aplicat multiple lovituri în zona feţei, a întreţinut cu aceasta raport sexual prin constrângere, iar urmare leziunilor suferite victima D.C. a decedat.

Faţă de inculpat s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 11 august 2017.

La aceeaşi dată, dosarul a fost înaintat Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestarea preventivă a inculpatului D. C, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea formulată fiind admisă.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PT Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: