comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident mortal la Slobozia Nouă. Două persoane și-au pierdut viața

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2019 | Infotrafic

Astăzi, 13 februarie, în jurul orei 05.00, pe Drumul Național 21, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane.

 În timp ce un bărbat de 51 de ani, din județul Galați, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani, din Galați.

Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

În acest moment se circulă alternativ pe un singur sens. IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA.

UPDATE:  Foto & Informații ISU Ialomița: La locul accidentului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD, unul pentru descarcerare și unul pentru suport de la Detașamentul Slobozia, precum și două echipe medicale de la Serviciul Județean de ambulanță Ialomița, cu autospecialele din dotare. Cele două persoane din autoturism erau încarcerate, fiind nevoie de executarea unor manevre complexe de scoatere a trupurilor vătămate dintre fiarele mașinii. În ciuda eforturilor depuse de forțele de intervenție, impactul a fost fatal pentru cei doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat în vârstă de 51 de ani și o femeie de 49 de ani. Șoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, nu a fost rănit.

N.R. Bărbatul, Ionel Filimon, era preot și slujea în Parohia Peceneaga din Tulcea. Fusese împreună cu soția sa la Ierusalim și se îndreptau către casă. Amândoi și-au pierdut viața în accident. Slujba de pomenire va fi săvârșită pe 14 februarie (ora 17.00), la Parohia Peceneaga, de către P.S. Visarion, episcopul Tulcii, alături de un sobor de preoți.