comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident mortal la Rovine

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/11/2016 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Ieri, 07 noiembrie, în apropiere de localitatea Rovine, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din verificările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani, din localitatea Rovine, conducea un autoturism din direcţia Rovine către Reviga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Abateri de la prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancţionate de către poliţiştii rutieri

 Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Bueşti, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Feteşti, deşi consumase anterior băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la cea mai apropiată unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Un alt conducător auto, un bărbat de 30 de ani, din comuna Sălcioara, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA| Foto: arhivă