15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Accident feroviar la ieșire din Fetești spre Movila, între un mărfar și un TIR https://wp.me/p49Kdo-dw0

Ialomița: Accident feroviar la ieșire din Fetești spre Movila, între un mărfar și un TIR

Accident feroviar la Fetești, în aceasta după-amiază. Șoferului de autocamion și mecanicului de tren le-a fost acordat primul – ajutor medical de către echipajul SAJ, iar ajutorului de mecanic de către echipajul SMURD.

Niciuna dintre persoane nu a fost transportată la spital. Locomotiva a deraiat, încărcătura TIR-ului (uree, potasiu și fosfor) a fost împrăștiată, iar circulația pe calea ferată este oprită. Se intervine cu mijloacele pentru descarcerare pentru degajarea autocamionului de pe calea ferată. De asemenea, asiguram masurile de prevenire a incendiilor în zona.

ISU Ialomița intervine cu o descarcerare grea de la Det. Slobozia, o ASAS,  un echipaj SMURD de la Stația Fetești și un echipaj SAJ.

ISU Ialomița
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!