comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Bătrân accidentat, după ce a traversat prin loc nepermis

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/03/2014 | Infotrafic

Ieri, 10 martie, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Călăraşi, din localitate, s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Feteşti, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, a acroşat un bărbat de 72 de ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Feteşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

În ziua de  10 martie 2014, poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pe arterele rutiere judeţene pentru constatarea de contravenţii şi prevenirea, respectiv, combaterea infracţiunilor rutiere.

Poliţiştii au constatat 161 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 25.760 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.