comenzi la domiciliu cliseru.ro

DADP Slobozia va achiziționa în leasing mașini de deszăpezire

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/07/2017 | Locale Ialomita

Consilierii locali ai municipiului Slobozia au aprobat contractarea în sistem leasing financiar, pe o perioadă de 5 ani, a unor utilaje pentru activitatea de curățare și transport a zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț, a căror valoare estimată este de 7.121.000 lei (cu TVA).

Se are în vedere achiziționarea unui tractor dotat cu plug de zăpadă, a unei autobasculante pentru împrăștierea de material antiderapant, a unei autobasculante cu echipament de deszăpezire, a unui buldoexcavator, a unui miniîncărcător frontal și a unui încărcător frontal.

„Se impune achiziționarea acestor utilaje, deoarece unitatea urmează să obțină licența în vederea desfășurării activității de deszăpezire în municipiul Slobozia. Având în vedere faptul că Direcția de Administrare a Domeniului Public nu deține în proprietate numărul minim de utilaje pentru activitatea de deszăpezire și curățenie stradală în vederea obținerii licenței, se impune adoptarea hotărârii de consiliu local privind aprobarea contractării unei finanțări tip leasing financiar”, se precizează în expunerea de motive.

În unanimitate de voturi, proiectul a fost adoptat