comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ce spune desertul tău preferat despre personalitatea ta?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/06/2021 | Magazin

Se pare că tot ceea ce facem este psihanalizat în ziua de astăzi. Multe lucruri atrag atenția pentru că spun câte ceva despre noi, despre cum gândim și ce impact avem în jur. Există chiar și un fel de „horoscop alimentar”, care conține descrieri distractive ale personalităților, bazate pe tipul preferat de desert al fiecăruia. Bineînțeles, acestea sunt complet neștiințifice. Chiar și așa, merită să le dai o șansă.

Dacă îți plac fursecurile, poate nu toate felurile, dar cel puțin majoritatea acestora, probabil te încadrezi în categoria cookie craver. Fie că au prin ele fulgi de ciocolată, unt de arahide, stafide sau sunt în mare parte făcute din fulgi de ovăz, acestea îți atrag atenția. În calitate de iubitor al acestui dulce, poți fi descrisă precum o persoană foarte versatilă, capabilă de a te adapta la tot felul de schimbări, fără nicio problemă. Ești plăcut pentru persoane să te aibă în jurul lor, pentru că știi când să fii discret, dar și cum să ieși în evidență. Fursecurile și filmele clasice sunt probabil una dintre combinațiile tale preferate. Pe lângă acestea, e important de menționat că deși ai o inimă mare și reziști la multe intemperii, ești capabil să devii serios și focusat pe propriile principii dacă cineva întrece limita. Exact precum fursecurile, durează ceva timp până se întăresc și nu mai pot fi comestibile.

GogosiGogoșile nu sunt doar o mâncare preferată pentru momentul desertului. Dacă te dai în vânt după acestea, este posibil să le preferi atât dimineața, alături de o cafea, cât și seara, după cină sau când te uiți la un film. Dacă te identifici cu o gogoașă atunci când vine vorba despre desertul preferat, persoanele din jur sunt adesea invidioase pe grandoarea ta. Ești de neîntrecut în  multe situații, știi să interacționezi cu tot felul de tipuri de oameni – ceea ce are sens, deoarece gogoșile sunt un desert adecvat pentru mai multe situații. Dacă unele persoane nu te plac, nu contează, pentru că tu îți cunoști valoarea de sine. La noi în țară, probabil, două dintre cele mai populare locuri de unde poți cumpăra gogoși sunt Donuteria, cu magazine deschise în Târgu-Mureș, București, Cluj-Napoca și Iași, precum și Dunkin ‘Donuts, o companie americană care a cucerit și spațiul european. Gogoșile ar putea fi descrise ca fiind unul dintre cele mai jucăușe deserturi, deoarece lasă liber creativității în ceea ce privește topping-ul și aroma umpluturii. Poate de aceea, designerii de sloturi online s-au gândit că ar fi distractiv să creeze un joc numit exact Donuts, care oferă 2401 moduri impresionante de a câștiga. Acesta este un număr destul de mulțumitor pentru un desert care te face mereu să câștigi, să nu pierzi niciodată; mai ales, din greutate. Un mod amuzant prin care au fost personalizate gogoșile poate fi văzut în filmul Attack of the Killer Donuts, unde un accident chimic transformă niște gogoși normale în ucigași de temut. Depinde apoi de protagoniști să-și salveze orașul de gogoșile puse pe rele.

Dacă ai o afinitate pentru înghețată, ai o deschidere aparte și față de oameni. Toată lumea te place și chiar și cei care spun că nu, nu pot rezista în fața ta. Ești cineva care are capacitatea de a influența comportamente și acțiuni, dar ai și un punct slab, nu te descurci prea bine în situații aprinse. Ai nevoie de ceva timp pentru a răspunde la întrebări dificile. Nu-i nimic, nici măcar o înghețată, care poate fi foarte aspectuoasă, nu le poate avea pe toate.

Dacă îți plac torturile, îți vei dori mereu o felie sau mai multe atunci când vei vedea unul la orizont. De la ciocolată, la căpșuni, la două, trei sau chiar patru straturi, oricum ar fi tortul, acesta își găsește drumul către tine. Un iubitor de torturi este un ascultător excelent, pentru acesta conversațiile nu sunt precum niște torturi. Acesta nu doar aude, ci și filtrează informația în același timp. De asemenea, nu întâmpini dificultăți în a-ți face prieteni. Toată lumea este atrasă de stratul tău de glazură, strălucitor sau mat. Partea dificilă este să știi ce oameni să păstrezi alături. Uneori ești un pic dramatic, ca un tort cu prea multe garnituri.

BrownieBrownie sau negresa, așa cum îi mai spunem noi, este un desert care merită un loc aparte, este independentă de toate celelalte deserturi. Și la fel sunt și persoanele care o adoră. Ești o persoană plină de încredere, un mix de ingrediente care formează un tot de sine stătător, iar oamenilor le place să fie în preajma ta. Tu, însă, prețuiești și timpul pe care îl poți petrece doar cu tine. Poate chiar pentru că ești o persoană încrezătoare în propriile forțe, apropiații tăi cred în tine la fel de mult precum crezi tu în… brownie.