comenzi la domiciliu cliseru.ro

Carambol între un tractor și două autoturisme, pe DN21, la Ieșire din Slobozia. Vinovatul este cercetat penal pentru cinci infracțiuni rutiere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/09/2020 | Infotrafic

Carambol între un tractor și două autoturisme pe DN 21, la ieșire din municipiul Slobozia către Drajna, produs de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere.

La data de 31 august, în jurul orei 16:00, pe DN 21 s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 38 ani, din municipiul Slobozia, conducea un tractor pe un drum agricol paralel cu DN21, ar fi pătruns pe partea carosabilă a DN21 fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula din direcția Slobozia către Drajna, intrând în coliziune cu acesta și lovind ușor și un alt autoturism care circula din direcția opusă.

În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită.

În urma cercetărilor a reieșit că șoferul tractorului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ceilalți doi conducători auto, un bărbat de 51 de ani din municipiul Slobozia și o femeie de 57 de ani din județul Călărași au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat”, ,,tractarea unei remorci neînregistrate” și ,,încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA