comenzi la domiciliu cliseru.ro

Boicot al Opoziției la ședința Consiliului local Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/06/2015 | Locale Ialomita

Consiliul local al municipiului Slobozia s-a întrunit, luni, 8 iunie, în ședință extraordinară, pentru a discuta trei proiecte de hotărâri.

consiliul local slobozia - sedinta

Printre acestea s-a aflat și cel privind primirea comunei Grivița în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ADI Periurbană Slobozia”.

Ședința a fost, însă, boicotată de consilierii Opoziției, prin absența de la ședință. Ședința a durat maxim 8 minute, cele trei proiecte fiind votate fără rezerve de către cei 11 consilieri prezenți.

Referitor la primirea comunei Grivița în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ADI Periurbană Slobozia”, directorul Urban Slobozia, Valentin Cilibeanu, cel care a reprezentat UAT Grivița în Consiliul local, s-a arătat oarecum sceptic cu privire la finalitatea acestui demers, însă speră ca în final să se ia o decizie favorabilă, de semnare a contractului de delegare.

„Grivița a solicitat includerea în această asociație și încheierea contractului de delegare cu societatea pentru furnizarea serviciilor pe raza UAT. În principiu, lucruri par bune acolo, dar așa par la prima vedere peste tot.

Urmează să vedem dacă ajungem să încheiem contractul de delegare și dacă ne confruntăm cu ceva probleme la fața locului. De fiecare dată, la nivel de discuții lucrurile au fost bune, pe parcurs însă s-au găsit lucruri care trebuie remediate. Pentru societate cred că este un lucru bun extinderea ariei de operare, având în vedere că la Grivița noi furnizam apă doar către Smirna. De fapt, era furnizată prin intermediul comunei Scânteia.

Odată cu preluarea, va avea loc o creștere a volumului producției, pentru că acolo nu furnizam noi. Au sistemul propriu de producere, de tratare și furnizare a apei. Va urma o perioadă de evaluare de cel puțin trei luni, să vedem cum stăm efectiv la fața locului vizavi de producție, de costurile de producție, de pierderi și de valoarea producției efective”, ne-a declarat acesta după ședința de consiliu.