comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bărbulești: Minor accidentat în timp ce traversa prin loc nepermis

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/08/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Poliţia a fost sesizată ieri, 19 august, cu privire la faptul că pe raza comunei Bărbuleşti s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 34 de ani, din comuna Bărbuleşti, conducea un autoturism pe raza localităţii, a acroşat un pieton, un minor de 7 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Totodată, în urma efectuării de verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 34 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele judeţului doi bărbaţi de 20 şi 55 de ani, din comuna Platoneşti, respectiv municipiul Feteşti, care conduceau pe drumurile publice autovehicule neînmatriculate şi neînregistrate.

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Slobozia a fost depistat de către poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, deşi consumase anterior băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişii au depistat un tânăr de 27 de ani, din comuna Borduşani, în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, fără a respecta prevederile legale.

Astfel, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

IPJ Ialomița