comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bărbat băut mangă, lovit de o mașină în timp ce traversa strada

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/11/2016 | Infotrafic

Sâmbătă, 19 noiembrie, în jurul orei 17.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2, lângă localitatea Ciocârlia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate, poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că în timp ce o femeie de 39 de ani, din judeţul Buzău, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, a acroşat un pieton, un bărbat de 46 de ani, din comuna Ciocârlia, care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, bărbatul fiind transportat la Spitalul Municipal Urziceni, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul indicat fiind negativ.
De asemenea, bărbatul de 46 de ani a fost şi el testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetaţi de poliţiştii rutieri pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 53 de ani au fost depistaţi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deşi au consumat anterior băuturi alcoolice.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele indicate fiind cuprinse între 0,42 şi 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, aceştia fiind transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.


Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 57 de ani au fost depistaţi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că ansamblul auto condus de către bărbatul de 34 de ani, din comuna Sineşti, nu era înmatriculat sau înregistrat.


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Adâncata, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Maia, fără a respecta prevederile legale în vigoare.

Astfel, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză nu era înmatriculat sau înregistrat, având montate plăcuţe de înmatriculare false.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA