comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autostrada Soarelui – trafic deviat. Cisternă cu kerosen, răsturnată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/07/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către capitală,  o autocisternă încărcată cu combustibil lichid(kerosen), s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant.Pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat după cum urmează:

– pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă;

– pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada Soarelui, pe sensul către capitală, din cauza valorilor de trafic ridicate şi a devierii aplicate(din pricina accidentului de la kilometrul 79) se circulă în coloană din zona localităţii Dragalina( kilometrul 115) şi până la intrarea în Drajna(kilometrul 105).

Pentru a evita producerea unor accidente le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

UPDATE1 12.07.2018, ora 12.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui a revenit la normal.

Astfel, traficul pe ambele sensuri ale acesteia se desfăşoară acum normal. Încărcătura din cisternă a fost transbordată, iar vehiculul a fost tractat.

foto arhiva