comenzi la domiciliu cliseru.ro

Arestat preventiv pentru omor. Și-a înjunghiat concubina în inimă!

În noaptea de 05/06 aprilie 2016, MILEA SĂNDEL MARIAN i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona inimii concubinei sale N.M.M., care a decedat la scurt timp la Spitalul Urziceni.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

 Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul:

–  MILEA SĂNDEL MARIAN, sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de omor asupra unui membru de familie, constând  în aceea că:

În noaptea de 05/06 aprilie 2016, i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona inimii concubinei sale N.M.M., care a decedat la scurt timp la Spitalul Urziceni.

Activităţile de cercetare penală efectuate imediat după sesizare până la data prezentei, au relevat probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că fapta săvârşită de inculpatul Milea Săndel Marian întrunește elementele constitutive, ale infracţiunii reţinute  în sarcina sa.

Faţă de inculpatul Milea Săndel Marian s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 06.04.2016.

La data de 06 aprilie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Milea Săndel Marian, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului  Investigaţii Criminale şi  Serviciului Criminalistic  din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Mai multe articole de la obiectiv.net: