comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Slobozia, Urziceni și Malu Roșu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/08/2020 | Infotrafic

În această dimineață, în jurul orei 10:00, în zona Pieței Revoluției din municipiul Slobozia, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Accident

Din primele verificări efectuate a reieșit că șoferul (72 de ani) unei motociclete cu ataș, în timp ce se deplasa pe bulevardul Matei Basarab, a intrat în impact cu o autoutilitară staționată.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, ce a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier la Malul Roșu

Joi, 6 august, în jurul orei 15:00, pe raza localității Malu Roșu, s-a produs un accident de circulație cu implicarea a 3 autoturisme și vătămarea corporală a unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitară pe raza localității Malu Roșu, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns într-o intersecție efectuând viraj la stânga. Pentru a evita impactul cu aceasta, șoferul unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, un bărbat de 32 de ani, a tras de volan, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat în impact cu un autovehicul oprit în intersecție pentru a acorda prioritate, condus de o tânără de 23 de ani.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 32 de ani, care a fost transportat la spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.
Cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier în apropiere de Urziceni

Joi, 6 august, în jurul orei 23:00, pe DN2 în afara municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 47 de ani din comuna Coșereni conducea un autoturism pe DN2 din direcția București către Buzău, în apropierea municipiului Urziceni, a fost surprins pe partea carosabilă de o cabalina, pe care a lovit – o cu partea din față.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, ce a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Urziceni, precum și decesul cabalinei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA