comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Slobozia și pe DJ201B

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/08/2020 | Infotrafic

În această dimineața, în jurul orei 09:00, pe bulevardul Matei Basarab din Municipiul Slobozia s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 54 de ani din Slobozia.

Accident Trecere Pietoni Slobozia
Accident Trecere Pietoni Slobozia

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce un bărbat, de 72 de ani, din jud Călărași, conducea un autoturism pe bulevardul Matei Basarab din direcția București către Constanța, a lovit un pieton aflat in traversarea regulamentara a bulevardului prin loc marcat și semnalizat corespunzător.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vatamarea corporală a pietonului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ IAlomița)

Accident rutier produs pe DJ 201B, între satele Orezu și Rași

Astăzi, în jurul orei 09:35, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DJ 201B, între satele Orezu și Rași, cu implicarea a două autoturisme și a unui număr de 4 persoane neîncarcerate.
La locul solicitării s-au deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și patru echipaje ale SAJ Ialomița. Victimele au fost monitorizate și li s-a acordat primul ajutor medical de echipajele sosite la locul intervenției. După evaluare, doi bărbați cu vârstele de aproximativ 41 de ani și 50 de ani, prezentând leziuni minore au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la spital pentru îngrijiri suplimentare.
Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.
Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)