comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Slobozia și Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/06/2019 | Locale Ialomita

Ieri, 20 iunie, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a două persoane.

Accident Fetești

Primul dintre acestea s-a produs în apropiere de municipiul Fetești și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 63 de ani, din municipiul Fetești, conducea o autoutilitară din direcția Movila către localitatea de domiciliu, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un alt autovehicul care circula pe acceaști direcție de mers și a părăsit partea carosabilă încercând să evite impactul cu acesta din urmă.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 63 de ani, pasageră a autoutilitarei, aceasta fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Accident Slobozia.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 16.30, în municipiul Slobozia și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din județul Constanța, conducea un ansamblu auto pe raza municipiului Slobozia, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani, din municipiul București.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 69 de ani, pasageră a autoturismului, aceasta fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate

Vezi foto aici

În ambele cazuri, conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație, pentru a reduce gradul de implicare în accidente.