comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Ograda, Iazu și Grivița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/05/2021 | Infotrafic

Accident rutier în comuna Ograda

În data de 07 mai a.c., în jurul orei 10:00, salvatorii de la Garda de intervenție Țăndărei au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ Ialomița, venit în sprijin. În urma accidentului nu au rezultat victime, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Accident rutier în comuna Scânteia, sat Iazu

În data de 07 mai a.c., în jurul orei 11:45, salvatorii de la Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița, venit în sprijin. În urma accidentului au rezultat cinci victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției, ulterior victimele au refuzat transportul la spital.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Accident rutier în comuna Grivița

În data de 09 mai a.c., în jurul orei 20:00, salvatorii de la Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ Ialomița, venit în sprijin. În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajul SAJ de la locul intervenției. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

ISU Ialomița