livrari la domiciliu

Accidente rutiere la Fetești, Amara și Coșereni

Accident rutier pe DN2, în zona localității Coșereni

 În data de 09 martie, a.c., în jurul orei 03:15, am fost solicitați să intervenim la un  accident rutier produs pe raza localității Coșereni, în care un autoturism s-a izbit frontal de un cap de pod.

În sprijinul persoanelor implicate în accident, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stins incendii, o autosanitară SMURD și un echipaj S.A.J. Ialomița – Substația Urziceni. Din accident au rezultat 2 victime, un bărbat de aproximativ 32 de ani și o femeie de aproximativ 20 de ani, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior aceștia fiind preluați și transportați în stare stabilă de către echipaje, la Spitalul Municipal din Urziceni. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit că, în timp ce un bărbat de 32 ani, din județul Olt, conducea un autoturism pe DN2-E85, din direcția Urziceni către București, pe fondul altor preocupări în timpul mersului ar fi părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers, intrând în impact cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în șanțul de lângă marginea drumului. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. (IPJ Ialomița)

Accident rutier soldat cu o victimă în municipiul Fetești.

  În data de 07 martie, a.c., în jurul orei 13.50, am fost solicitați să intervenim la un  accident rutier produs în municipiul Fetești, cu implicarea a două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stație de Pompieri Fetești, cu o autospecială de stins incendii și o autosanitară SMURD. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă de aproximativ 52 ani, conștientă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD, ulterior aceasta fiind transportată la Spitalul Municipal din Fetești. După evaluarea tuturor persoanelor implicate, militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incediilor la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 56 ani, din municipiul Fetești, conducea un autoturism pe raza municipiului Fetești, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autovehiculul care circula în fața sa, și a intrat în coliziune cu acesta. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, ambele rezultate indicând o valoare negativă. (IPJ Ialomița)

Accident rutier pe DN2C, în orașul Amara.

  În data de 08 martie, a.c., în jurul orei 10:15, am fost solicitați să intervenim la un  accident rutier produs în orașul Amara, în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stins incendii, o autospecială pentru descarcerare și o autosanitară SMURD. Din accident au rezultat 2 victime, un bărbat de aproximativ 63 de ani și o femeie de aproximativ 61 de ani, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD, ulterior aceștia refuzând transportul la spital.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA