comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Amara și Fierbinți Târg

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/12/2020 | Infotrafic

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați în jurul orei 16:40, să intervină la un accident rutier produs pe DJ101, în satul Grecii de Jos, orașul Fierbinți-Târg, în care au fost implicate trei autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița-substația Urziceni.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane, patru adulți (trei bărbați și o femeie) și un minor.

Dintre acestea, două persoane nu au necesitat îngrijiri medicale. Celorlalte trei le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele SMURD și SAJ. Ulterior femeia și minorul au fost preluați de echipajul SAJ și transportați la Spitalul Municipal din Urziceni.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Astăzi, în jurul orei 15:20 ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier, autoturism răsturnat în afara părții carosabile, pe drumul național DN2C, în localitatea Amara.

În autoturism se aflau 4 persoane, care din fericire nu au necesitat îngrijiri medicale.
La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia- Garda de intervenție Slobozia, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj al SAJ Ialomița- substația Slobozia.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.
ISU Ialomița