comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere în Fetești și Sinești

Duminică, 22 februarie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce o tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Ilfov, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, în afara localităţii Sineşti, se pare că pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din judeţul Argeş.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a tinerei conducătoare auto care a fost transportată la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Bucureşti.

Ambii conducători au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

În aceeaşi zi, pe raza municipiului Feteşti s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

În timp ce un tânăr de 21 de ani, din municipiul Feteşti, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autovehicul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 35 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta, rezultând avarierea ambelor autoturisme.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 21 de ani şi zero pentru bărbatul de 35 de ani, din municipiul Feteşti, ulterior fiind transportaţi la Spitalul Municipal Feteşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit în ambele cazuri dosare penale.

Infracţiuni la regimul rutier

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au depistat pe raza municipiului o localnică în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare avea valabilitatea expirată.

Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cea în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul i-a fost încredinţat de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Feteşti.

Un alt bărbat de 68 de ani, din municipiul Urziceni a fost depistat în trafic pe raza localităţii Malu, în timp ce conducea un autoturism, deşi valabilitatea numărului de circulaţie provizoriu era expirată.

Poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic, în afara localităţii Andrăşeşti un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Slobozia.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.

Mai multe articole de la obiectiv.net: