comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident Slobozia: Șoferul era sub influența băuturilor alcoolice – 1,04 mg/l

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/06/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Slobozia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a produs luni seara (4 iunie) un accident rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Slobozia.

Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, se deplasa pe Aleea Stadionului și a vrut să intre pe variantă, în zona Mănăstirii. Acesta nu a acordat, însă, prioritate unui alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Grivița, și a intrat în impact cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 48 de ani, din Slobozia, care a fost transportat la Spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testării alcoolscop, șoferul care a produs accidentul avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul ar fi lovit anterior producerii accidentului o altă mașină parcată și a plecat de la locul faptei.